Åge Auby

Programleder for Spor 2 fra Norges Blindeforbund

E-post:
Telefon:Edgar Normann

Programansvarlig for "Musikk fra svunne tider" på mandager kl 14.00-16.00

E-post:
Telefon:Egil Fredli

Litt om meg selv: Født i 1952 på Tromøy. Bor i Arendal.Kjører buss i Nettbuss Sør. (Sørlandsekspressen). Har vert med i NBRadio siden begynnelsen av 90tallet, både som programleder og i perioder også i styret. Nå for tiden er det Torsdagssendingene fra 17 – 19 som jeg tar noen av. Da spiller jeg mye dansband, country og viser, og bruker mye skandinavisk musikk.

E-post: eg52fre@gmail.com
Telefon: 90163130Eldrup Hansen

Leder GYM-timen som går hver mandag fra kl 13.00

E-post:
Telefon:Håkon BjornesE-post:
Telefon:Ivar Solheim

Programleder for "I farta" fra NAF

E-post:
Telefon:Karl Johan Emanuelsen

Programleder for "Klassiske perler" tirsdager kl 16.00

E-post:
Telefon:Kim Bleika

Litt om meg selv; født i 1976. Oppvokst med mye musikk. Ble tidlig introdusert for storheter som Elvis Presley, Eddie Cochran, Buddy Holly og Chuck Berry. Er interessert i forskjellige musikalske stilarter, spesielt rock og blues. Musikk gjør livet fargerikt.

I radioprogrammene mine vil jeg presentere mange av mine favoritter av både eldre og nyere dato.

Begynte i piano-undervisning hos Salve Kallevig da jeg var 6 år. Sluttet å spille etter noter da jeg var 14-15 år gammel. Finner stor glede i å improvisere. Har en side på myspace med noen av låtene mine; www.myspace.com/rocastle.

E-post:
Telefon:Misjonsradioen v/Olav Lindstølen

Litt om meg selv: Jeg er født i 1947 og bor i Froland. Gift med Asbjørg. Vært med i Misjonsradioen i Arendal siden starten i 1993. Jeg har vært ansatt i Arendal fengsel i 25 år, og i Blå Kors i Kristiansand i 10 år, men er nå pensjonist. Derfor kan jeg bruke såpass mye tid i arbeidet for NB Radio og Misjonsradioen-Arendal.

"Lette ettermiddagstoner" - hver onsdag og lørdag (reprise) kl. 1400-1600 og "Lørdagstoner" - hver lørdag kl. 1100-1200: Dette lager jeg for NB Radio. Her prøver jeg å sende god og lett musikk, mest norsk/svensk, men også litt på engelsk - altså alt fra Alf Prøysen og Ivar Simastuen til Johnny Cash og Jim Reeves. Jeg bruker ofte county gospel musikk.

"12-timen" - hver dag kl. 1200-1300: Dette er et kristent program fra Misjonsradioen-Arendal, og som altså sendes hver dag året rundt. Det består av mye sang- og musikk, korte andakter og div. andre innsalg - bl.a. "Sanger vi aldri glemmer".

"Misjonsradio" - hver søndag formiddag kl. 0900-1100: Dette er vår hovedsending, og består av ord for dagen, en liten barnedel, andakt/tale, misjonsinformasjon og mye sang- og musikk. Annenhver søndag har vi direktesending m/telefonvakt. Da har vi lytteroppgave, og det er da også anledning til å ringe inn hilsninger, bønnebegjær m.m. Vi er for tiden to programledere som deler på søndagene: Trygve Holtebekk og Olav Lindstølen.

E-post: a-o-lind@online.no
Telefon: 414 04 689Odd Victor Jørgensen

Odd Victor Jørgensen starten sin radiotid i Radio Skagerrak i Kristiansand ca 1987/88. Der var han i ca 6 år. Var med og bygde lytterflaten fra religiøs prateradio til fylkets nr 3 radio etter nrk og Radi-Sør. Gjennom flere år var han med og laget frokostradio mellom kl 0600 og 0900. Så litt opphold før han igjen startet sendinger på Lindesnes radio. Her holdt han på i flere år. I 2004 ble han med i medarbeidergruppen til Scandinavia Satelitte Radio.
I okt 2007 flyttet han til Grimstad og ble snart engasjert i menigheten Filadelfia's radiodrift. På nyåret 2008 ble han med i NB-radio. Her lager han tre ulike programmer gjennom uken. Og i tillegg lager han på oppdrag fra Pensjonistpartiet, Pensjonistradioen 2 fredag i måneden.
Odd Victor er en allrounder i radioarbeid. I mer enn 20 år han produsert og presentert lokale artister, laget live show og gledet publikum.

I dag er det Scansat, Radio Filadelfia i Grimstad og oss i NB-Radio som kan lytte til hans ulike produksjoner.

E-post:
Telefon:OlavE-post:
Telefon:Olav/TrygveE-post:
Telefon:Ole Jan Sevaldsen

Er en Arendal`s gutt som begynte i Radio Pollen
våren 1986 sluttet 1998. Begynte å lage noen country
programmer i NbRadio 2007.

E-post: ojsevald at online dot no
Telefon: 37088388Per Govertsen

Country Gospel Timen med programleder Per Govertsen, presenterer hver uke en blanding av Skandinavisk- og Engelsk-språklig Country, Southern og Bluegrass gospel musikk.

Programmet sendes på flere lokalradiostasjoner i Norge og har vært produsert siden før 2008.

Programmet er produsert av Radio Godt Nytt, Arendal.

Ta kontakt direkte med programleder og produsent om din radio ønsker flere opplysninger: pergored@hotmail.com

E-post: pergored@hotmail.com
Telefon: 913 09439Ragnar Johansen

Ansvarlig redaktør. Jeg er født i 1944, og bor på Tromøya sammen med min kone Synnøve og førerhunden Solli. Er utdannet pianostemmer av fag, men nå opptar radioen det meste av min tid. Jeg var med å startet opp NB Radio i 1987, den gang i lokalene til Radio Pollen på Langbryggen. Mitt engasjement i NB radio har grobunn i arbeidet for blinde og svaksynte i lokalmiljøet. Jeg ønsker å bringe ut mest mulig informasjon, og lage engasjerende programmer for folk flest.

E-post: ragn-joh@online.no
Telefon: 37085484/90679619Ragnar/Synnøve Johansen

Programledere for "Kveldsunderholdning" på mandagskvelder kl 19.00 - 22.00

E-post:
Telefon:Synnøve Johansen

Daglig leder/programleder. Født i 1944 og er gift med Ragnar Johansen. Bor på Tromøya. Er stemmen på lydavisa for Aust-Agder fylkeslag ANBF, som kommer ut hver uke på lydfil til medlemmene. Har vært engasjert i NB Radio siden oppstarten i 1987. Jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker, og NB radio gir meg god mulighet til dette.

E-post: ragn-joh@online.no
Telefon: 37085484Thomas Neraasen

Thomas Neraasen – fra Gjøvik, født i 1973, drevet med dansebandprogrammet For Swingende og det mer allsidige musikkmagasinet Fra Svensktopp til Rock’n Roll siden 90 tallet, produserer programmene hjemmefra og sender dem ut til 8-10 ulike radiostasjoner, blant annet NB
Radio.

For Swingende er et dansebandmagasin hvor jeg hver uke presenterer det nyeste innen nordisk dansebandmusikk, med platenyheter, artistintervjuer, arrangementsoversikt osv. Har også ukentlige innslag med musikkekspert Per Johan Skjærstad som tre ganger i måneden presenterer en utvalgt dansebandlåt i sin Skjærstad Dansebandspesial. Tar også imot plateønsker på min egen SMS-tjeneste, kodeord THOMAS til 2030(kr. 5,-) eller på E-post til forswingende@online.no . Programmets hjemmeside finner dere på www.forswingende.com .

Fra Svensktopp til Rock’n Roll er et mer allsidig musikkmagasin igjen hvor jeg spiller de aller fleste musikkgenre, men med hovedvekt på et voksent publikum og mest mulig “folkelig” musikk. Her har jeg også faste innslag som Countryhjørne og Skjærstad Spesial med musikkekspert Per Johan Skjærstad, mannen bakom den populære Frem fra Glemselen-serien. Her tar jeg også imot musikkønsker på SMS og E-post(samme som For Swingende). Programmets hjemmeside finner dere på http://svenskrock.thomasneraasen.com .

E-post: forswingende@online.no
Telefon: 958 35478Tore Håland

Topp 15 Listen leveres av :
Norsk Country Radio
www.norskcountry.net

Programleder : Tore Håland

E-post: ncr@online.no
Telefon: 99 30 37 67Trond Haugland

Litt om meg selv; Født i 93, Bor på Tromøy. Går på Strømsbu Videregåendeskole Vg3
Medier og Kommunikasjon, og håper på å fortsette utdanningen min innen psykologi eller
teologi.

Jeg spiller munnspill, og anser meg selv som en musikk-entusiast, innen alt
fra Blues, country og gammel jazz, til deathmetal.

I mine sendinger, blir det mye flott musikk hovedsaklig fra 1940 og videre frem til
slutten av 1970 årene, men også noen innslag av både eldre og nyere musikk.
Det er en samling av musikk du liker, og musikk du ikke visste du likte, med alt i fra
Sinatra, Roy Rodgers, Ella Fitzgerald og Hank Williams, til "nyere" musikk, som
Creedence, Kris Kristofferson og Willie Nelson. Dette i en fin blanding med blues fra
så tidlig som 1920 frem til i dag.

E-post: Cru3ntus@hotmail.com
Telefon: 47 32 19 93


 
 
NB Radio Arendal        PB 133, 4852 Færvik        Tlf: 37 02 20 66